Во овој момент, на Германски - Француски Речник има голем број на 4,692 зборови во германски како 127,309 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го8,495,155 / изрази , меѓу 45,025 денес.
Тагови: Германски - Француски речник,Германски, Француски , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Француски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на auffranzoesisch.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0135 / 0.0076 (21)
Вратете се на почетокот